Rajoles i terres hidràulics per cuines

19 de juny de 2024

Sabies que els mosaics hidràulics per a cuines poden ressaltar el teu espai com sempre has volgut? En aquest post trobaràs diverses opcions que podran inspirar-te en la recerca del mosaic hidràulic antic que encaixi completament amb l’estil modern d’aquest ambient tan peculiar.

El retorn de la rajola hidràulica per a cuina

Les tendències en decoració d’interiors van canviant. Inclusive, podríem dir que les tendències són cícliques, van i venen. En cada llar, els diferents espais tenen el seu rang d’importància. No obstant això, en la majoria de les famílies, la cuina lidera el rànquing ja que es tracta del cor de la casa: el lloc de trobades i llargues converses.

CUINES OBERTES

Una de les tendències per a cuines que més força ha cobrat és la connexió de les nostres rajoles hidràuliques a altres espais com el saló o menjador, amb l’objectiu d’ampliar aquest ambient i donar la sensació d’unitat amb la resta de la casa.

Si tens una paret que separa els teus espais, potser aquest sigui el moment de derrocar-la i homogeneïtzar tota la teva llar per veure-la còmoda i atractiva.

Sovint és l’espai més cuidat i amb necessitat d’excel·lents materials per a un correcte manteniment dels terres hidràulics. En aquest sentit, sempre val la pena invertir en la cuina per embellir-la i cuidar-la!

Alguns elements decoratius d’antany tornen a ressorgir per inspirar-se en el passat. Tal és el cas de les rajoles hidràuliques per a cuines.

Aquestes rajoles hidràuliques de ciment pigmentat amb diferents tonalitats s’han convertit en una tendència gràcies a la versatilitat que tenen, la gran durabilitat i resistència, a més de l’elegància i bellesa que atorguen a qualsevol ambient de la casa.

I com si fos poc, es tracta de materials creats de manera purament artesanal! El que proporciona una empremta única al lloc on siguin col·locats.

Davant tants beneficis que els mosaics hidràulics atorguen, podem visualitzar un retorn d’aquests materials tant en habitatges familiars com en grans obres arquitectòniques, aportant noves i variades idees en decoració basades en tradició i en modes més sofisticades.

Tendències en rajoles hidràuliques per a cuines modernes
Segurament ja ho saps: Les rajoles hidràuliques s’adapten a qualsevol estil decoratiu que imperi a la teva llar! Existeix una multiplicitat de models i dissenys de rajoles hidràuliques que, sense cap problema, s’adeqüen a la perfecció en qualsevol espai, destacant-lo completament.

Estàs pensant a renovar la teva cuina? A continuació trobaràs consells, trucs i novetats que s’han imposat i es continuen imposant durant tot l’any. Inspira’t i comença a revolucionar aquest ambient tan important de la llar!

CONSCIÈNCIA LAGOM

Com hem esmentat, la consciència pel benestar individual dins de la llar, la incorporació de decoració natural i artesanal estan de moda. I com a conseqüència d’això, la consciència lagom (“en la seva justa mesura”) és una de les claus per a aquells que volen convertir les seves cuines en espais agradables, però sense extremat consumisme i respectant el natural.

En aquest estil regna la decoració simple on prima la comoditat i practicitat del mobiliari i les tonalitats. Els complements han de fer joc sempre amb la resta de l’estil per no saturar la visió i generar sensació d’ordre i neteja. La fusta és el material privilegiat.

PALETES DE COLORS DE TARDOR

Durant aquesta tardor-hivern podrem veure un paisatge ple de fulles caigudes, pluges que cauen sobre terres amb matisos vermells, marrons, verd bambú, taronges i grocs. Aquests colors són el must de la temporada.

Quan parlem de cuines modernes ens referim a una decoració interior caracteritzada per línies angulars, corbes subtils i línies netes. Pel que fa als materials que s’utilitzen en aquest estil, podem destacar el vidre, l’acer, el plàstic i la fusta. Com pots veure, el modernisme és minimalista i en aquest sentit es minimitzen els detalls al màxim!

Això no vol dir que no puguis incorporar detalls personalitzats o amb una major personalitat, com sol passar amb els mosaics hidràulics. Sense problemes podràs embellir la teva cuina modernista amb el toc just d’elegància.

Sòl mosaic per a cuina gris i blanc

En la següent imatge podràs veure una cuina súper moderna els aparells tecnològics de la qual destaquen en l’ambient. La illa central és una de les opcions més destacades per aconseguir l’estil modern.

Per minimitzar la sensació freda i distant que poden generar les tonalitats grises i blanques, els mosaics hidràulics elegits en aquesta cuina l’han transformat totalment. El resultat és una combinació perfecta amb un toc vintage, però sense deixar de banda el minimalisme.

Mosaic hidràulic per a cuina Patchwork

Si de detalls mínims es tracta, a continuació et mostrem aquest ambient renovat que dóna continuïtat a l’estil modern sense deixar de banda l’elegància i avantguarda que atorga aquesta catifa de mosaics hidràulics patchwork col·locada al mig de la cuina.

Mosaics hidràulics per a cuines modernes
Per jugar amb les combinacions, s’ha optat per sumar part de la gamma de rajoles hidràuliques de la cuina a una de les parets. El secret per obtenir ambients moderns també resideix en la simplicitat, però sense perdre de vista la personalitat que desitgem donar a la nostra cuina, com ocorre en aquest cas.

Rajola hidràulica per a cuina modernista

La decoració inspirada en el modernisme és sempre funcional. El mobiliari, els objectes decoratius i fins i tot els aparells de la cuina han de ser funcionals. En aquest sentit, l’espai que ocupen ha de tenir un valor útil molt ben definit.

Per això, els colors solen ser neutres i freds, com pots notar en aquestes boniques cuines que han optat per un terra hidràulic a to.

Ja tens en ment els hidràulics ideals per a la teva cuina? Segurament has trobat idees molt positives per aconseguir el teu estil modern en aquest lloc especial de la llar. I si encara no t’has decidit, al nostre web podràs crear les teves pròpies rajoles hidràuliques artesanals triant entre les nostres àmplies categories i més de 100 colors!

La cuina pot transformar-se en el punt d’equilibri de la teva llar si incorpores aquestes tendències. Renovar-se sempre és positiu! Què esperes per adaptar la teva llar a la moda i al desig?

Opinions sobre Nosaltres

Tens algun dubte?Ets Professional?
t’assessorem

Contacta amb nosaltres

Rebre totes les nostres promocions,
descomptes, i últimes novetats

Newsletter